Elkészítés: A tarjaszeleteket megsózom, borsozom, bekenem mustárral.
A tepsit beterítem alufóliával és belefektetem a tarjaszeleteket. Rákarikázom a hagyma-, paprika- és kolbászszeleteket, és betakarom az egészet baconszeletekkel. A tepsit lefedem alufóliával, és forró sütőben kb. 1/2-1 óra alatt megsütöm.
A körethez a burgonyát héjában megfőzöm, majd megtisztítom, és kivajazott jénaiba karikázom. A tejfölt elkeverem sóval, a paradicsompürével és a dióval. Nyakon öntöm vele a burgonyát, és 10 percre forró sütőbe tolom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.