Elkészítés: A sonkát apró kockára vágjuk, majd 5 dkg olvasztott vajon átforgatjuk. Sóval, pici borssal ízesítjük, majd hagyjuk kihűlni.
A tésztát lobogó sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. A sonkát a tejföllel elkeverjük, majd a tésztát hozzáadva jól átforgatjuk.
Egy hőálló edényt a vaj másik felével kikenünk, és egy sor füstölt tarjával kibéleljük. Ráhalmozzuk a tészta felét, majd ismét egy sor tarja következik. A tészta másik felével beborítjuk, reszelt sajttal megszórjuk.
Előmelegített sütőben 20-25 perc alatt megsütjük.
2025.02.15.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.