Elkészítés: A zöldségeket és a hagymákat aprítom, a húst kis kockákra darabolom, a karfiolt rózsáira szedem.
Felhevített zsiradékban a zöldségeket a hagymával magas hőfokon pár percig kevergetve pirítom, majd a húskockákat a fokhagymával kevergetem benne fehéredésig.
Meghintem a liszttel, felengedem kb.1,5 liter vízzel, sózom. Amikor forr a leves, hozzáadom a karfiolt, fűszerezem, együtt főzöm teljes puhulásig.
Belekeverem a tejszínt, egy kis maréknyi száraztésztát, és lassan főzöm néhány percig, amíg a tészta is megpuhul.
A végén meghintem aprított friss petrezselyemmel, és rövid pihentetés után tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.