Elkészítés: A vajon a hagymát aranyszínűre pirítjuk, rátesszük a kockázott húst. 4-5 perc párolás után hozzáadjuk a sót, borsot, babért, tárkonyt, és 2-3 percig még pároljuk. Megszórjuk liszttel és jól elkeverjük. Beletesszük a zöldségeket, 4-5 percig pároljuk, majd ráöntjük a húslét.
Amikor a hús és a zöldség is elég puha, ízlés szerint felöntjük vízzel, felforraljuk, beleöntjük a tejszínt, és tovább forraljuk.
Ízlés szerint citromlével és ecettel ízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.