Elkészítés: A tepsit kikenem jó vastagon zsírral. A hagymát 1×1 centis kockákra vágom, és a tepsi aljára szórom. Erre rakom a megtisztított pulykaszárnyakat. Öntök alá kb. 1 deci vizet, ráterítem a tárkonyágakat, letakarom alufóliával, és beteszem a sütőbe.
1 óra múlva leveszem a fóliát róla, kidobom belőle a tárkonyt, ekkorra már jól átjárja a húst az íze. Sózom, borsozom, és a tetejét pirosra sütöm.
A megpucolt krumplit sós vízben felteszem főni. Mikor megfőtt, a tepsiben maradt hagymás zsírral és 1 kávéskanál őrölt paprikával összetöröm.
Kovászos uborkával és friss kenyérrel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.