Elkészítés: A vöröshagymát finomra vágjuk, és kevés olajban megfuttatjuk, hozzáadjuk a kockára vágott sertéshúst, sót, borsot, ételízesítőt, és fedő alatt - a vizet pótolva - félpuhára pároljuk.
Ezután hozzáadjuk a kockára vágott zöldségeket, a zöldborsót, és 1,5 l vízzel felengedjük, tovább főzzük.
Amikor már majdnem minden megpuhult, beletesszük a hártyáitól megtisztított, kockára vágott velőt és 1 teáskanál tárkonyt. Amikor felforrt, lehúzzuk a tűzről és hozzáadjuk a tejszínt, amit előtte egy kis levessel kikeverünk, hogy ne kapja össze. Ezután még 1 percig forraljuk.
A végén citrommal ízesítjük, és megszórjuk a finomra vágott petrezselyemzölddel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.