Elkészítés: A vöröshagymát finomra vágjuk, és kevés olajban megfuttatjuk, hozzáadjuk a kockára vágott sertéshúst, sót, borsot, ételízesítőt, és fedő alatt - a vizet pótolva - félpuhára pároljuk.
Ezután hozzáadjuk a kockára vágott zöldségeket, a zöldborsót, és 1,5 l vízzel felengedjük, tovább főzzük.
Amikor már majdnem minden megpuhult, beletesszük a hártyáitól megtisztított, kockára vágott velőt és 1 teáskanál tárkonyt. Amikor felforrt, lehúzzuk a tűzről és hozzáadjuk a tejszínt, amit előtte egy kis levessel kikeverünk, hogy ne kapja össze. Ezután még 1 percig forraljuk.
A végén citrommal ízesítjük, és megszórjuk a finomra vágott petrezselyemzölddel.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.