Elkészítés: A hagymákat finomra, a zöldségeket és a gombát tetszés szerint felaprítjuk.
Felhevített zsiradékban megdinszteljük a zöldségeket a hagymákkal, hozzáadjuk a zöldborsót, a gombát, tovább dinszteljük. Meghintjük liszttel, kicsit keverünk rajta, megszórjuk pirospaprikával, és felengedjük kb. 9 dl vízzel, a tejszínt elkeverjük benne. Fűszerezzük, amikor újra forr, hozzáadjuk a burgonyát, együtt főzzük lassan puhulásig.
Pár csepp tárkonyecettel ízesíthetjük a végén, petrezselyemmel megszórhatjuk, és tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.