Elkészítés: Tisztítsuk meg a marhahúst, vágjuk kis kockákra, és tegyük mélyebb tálba. Sózzuk, borsozzuk meg, ízesítsük ketchuppal, mustárral, majd dolgozzuk össze az olajjal. Az egész húsmennyiséget fedje az olaj! Tegyük a lefedett tálat 2 napra a hűtőbe.
Felhasználáskor öntsük le a húsról az olajat, daráljuk át legalább kétszer sűrű rostán, adjuk hozzá a reszelt hagymát és a maradék fűszereket, végül a tojások sárgáját és a vajat. Dolgozzuk pépessé a masszát, pirítóssal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.