Elkészítése: A csirkét feldaraboljuk, és a Delikát Fokhagymás Villámpácban az étolajjal fél órát pácoljuk. A zöldségeket megtisztítjuk, a sárgarépát apróra szeleteljük, a hagymát négybe vágjuk. Tűzálló tálra rakjuk a csirkedarabokat, hintünk rá Szárnyas Fűszervarázst, mellérakjuk a zöldségeket, amiket megszórunk ételízesítővel. Az egészet leöntjük az 1 dl fehérborban elkevert Rafinériával. Lefóliázzuk, és sütőben kb. 70-80 percig sütjük. Ha megsült, levesszük róla a fóliát, és a zöldségekre tejfölt locsolunk, amivel még 10 percig sütjük. Rizsköretet adunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.