Elkészítés: A burgonyát apró kockákra vágom, az újhagymát tisztítás után a zöldjével együtt felaprítom. A cukkinit nagyjából 1 cm-esre darabolom.
A burgonyát a hagymával fazékba szórom, annyi vizet öntök rá, hogy épp csak ellepje. Mérsékelt tűzön, fedő alatt főzni kezdem. Nagyjából 10 perc elteltével hozzáadom a rozmaringot, kakukkfüvet, borsot, valamint a cukkinit, felöntöm a zöldséglevessel. Mikor minden hozzávaló megpuhult, de még nem főtt szét – kb. 10-12 perc múlva –, a leveshez öntöm a tejszínt és a tökmagolajat. Forralás után jöhet az aprított petrezselyemzöld, bazsalikomlevél, citromlé – így a zöldek nem vesztik el színüket, a citromlé pedig C-vitamintartalmát. Botmixerrel pürésítem, ha szükséges, fűszerezem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.