Elkészítés: 1. Egy nagy keverőtálba teszem a préselt fokhagymákat, kb. 1/8 evőkanál sót. Villával addig nyomkodom a sós fokhagymát, amíg egynemű krémet kapok (kb. 2 perc). Hozzáadom a joghurot, a frissen őrölt borsot, az olívaolajat, a citromlevet, a petrezselyemzöldet, összekeverem.
2. Közben egy nagy fazékban felteszek sós vizet a spagettinek. Amikor a víz felforrt, beleteszem a tésztát. 3-4 perc főzés utan beleteszem a garnélát, a borsót, a spárgát és a paprikakockákat. Együtt készre főzöm (kb. 4 perc).
3. A zöldséges tésztát leszűröm, beleborítom a joghurtos keverékbe, és jól összeforgatom.
4. Azonnal tálalom. Esetleg reszelt parmezánnal vagy pirított fenyőmaggal megszórom talaláskor.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.