Elkészítés: A combot apró kockákra vágjuk. A finomra aprított hagymát az olajban üvegesre fonnyasztjuk, meghintjük pirospaprikával, föleresztjük 2-3 evőkanál vízzel, beletesszük a húst, sózzuk, borsozzuk, elkészítjük, mint a pörköltet.
Ha kissé kihűlt, megdaráljuk a tejbe áztatott, kifacsart zsemlével együtt. Teszünk bele 1 egész tojást és ízlés szerint fűszerezzük.
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk /az élesztőt előzőleg a tejben felfuttatjuk/, és fél órát pihentetjük.
A tésztát kinyújtjuk, a tölteléket rákenjük, a félig megfőzött borsószemekkel meghintjük, a megfőzött sárgarépát ráaprítjuk, végül feltekerjük.
Tepsibe tesszük, tojássárgával megkenjük, és előmelegített sütőben sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.