Elkészítés: A muffintepsit papírkakpszlikkal béleltem, a sütőt 175 fokra előmelegítettem.
A spenótleveleket száraitól gyorsan megszabadítottam, alaposan megmostam, nagyjából 1 cm-esre daraboltam. A medvehagymát mosás után hasonló méretűre, a petrezselyemzöldet finomra vágtam. A spenót- és medvehagymaleveleket szűrőbe halmoztam, ½ l forrásban lévő vízzel leforráztam, alaposan kinyomkodtam. A petrezselymet hozzáadtam.
A liszteket kisebb méretű tálba mértem, sóval, borssal fűszereztem, hozzákevertem a sütőport. Egy nagy keverőtálba ütöttem a tojásokat, elektromos habverővel folyamatos keverés mellett hozzáadtam először a puha vajat, majd a krémsajtot és a kemény sajtot, végül a tejet. Beleszórtam a lecsepegtetett zöldeket, hablapáttal összeforgattam, majd szintén hablapát segítségével hozzáadtam az előkészített száraz összetevőket. Nem kell sokáig keverni, elegendő, ha épp csak összeáll a tészta.
Evőkanál segítségével kiporcióztam a tésztát, az előmelegített sütőben kb. 14-16 perc alatt világosra sütöttem. Rácson hűlni hagytam, langyosan tálaltam.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.