Elkészítés: A tejet felteszem (lehetőleg rozsdamentes vastagaljú edényben), amint forrni kezd, beleöntöm a megmosott rizst, a citromhéjat, a csipet sót, a konzerv ananász levét, 1 csomag vaníliás cukrot és 5 dkg vajat. Takarékon főzöm, amíg a rizs felveszi az összes tejet (közben néha óvatosan megkeverem). A végén cukrozom ízlés szerint, ha nem elég édes. Kicsit lehűtöm, közben az ananászdarabokat kisebbre aprítom, és belekeverem a rizsbe.
Tálalásnál ízlés szerint fahéjjal szórom, vagy meggybefőttel díszítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.