Elkészítés: A tejet felforraljuk a vaníliás cukorral és a fahéjrúddal. A rizst hideg vízzel leöblítjük, a tejbe keverjük, és lassú tűzön addig főzzük, amíg az összes tejet beissza. Ezután elzárjuk alatta a tüzet, letakarjuk, és még kb. 15 percet pihentetjük. Ha kész, kivesszük belőle a fahéjrudat, hagyjuk teljesen kihűlni.
Az epret megmossuk, megpucoljuk, felszeleteljük vagy negyedeljük, kelyhekbe rendezzük, ráhalmozzuk a tejberizst, őrölt fahéjjal és mandala pálcikákkal meghintjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.