Elkészítés: Az omlós tésztához valókat a barackbefőtt kivételével összegyúrjuk. Fóliába csomagoljuk, és 1 órára hűtőbe tesszük.
Egy 20×30-as tepsit kibélelünk sütőpapírral úgy, hogy mind a 4 oldalát a pereméig takarja. Az omlós tésztát kisodorjuk és a tepsibe tesszük. A lecsepegtetett barackot elszervírozzuk rajta.
A tejfölt a cukorral habosra keverjük, majd hozzákeverjük a tejet, ízlés szerint citromlevet és a 2 csomag vaníliás pudingport. A barack tetejére öntjük.
Elómelegített sütőben (elektromos sütő 180-200 fok,hőlégkeverés 150 fok, gáz hőfok 3) kb. 35-40 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.