Elkészítés: Az omlós tésztához valókat a barackbefőtt kivételével összegyúrjuk. Fóliába csomagoljuk, és 1 órára hűtőbe tesszük.
Egy 20×30-as tepsit kibélelünk sütőpapírral úgy, hogy mind a 4 oldalát a pereméig takarja. Az omlós tésztát kisodorjuk és a tepsibe tesszük. A lecsepegtetett barackot elszervírozzuk rajta.
A tejfölt a cukorral habosra keverjük, majd hozzákeverjük a tejet, ízlés szerint citromlevet és a 2 csomag vaníliás pudingport. A barack tetejére öntjük.
Elómelegített sütőben (elektromos sütő 180-200 fok,hőlégkeverés 150 fok, gáz hőfok 3) kb. 35-40 perc alatt megsütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.