Elkészítés: A babot egy éjszakára beáztatom.
A hagymákat, a zellerlevelet és a petrezselymet aprítom, a répát, a gyökeret, a zellert és a krumplit nagyobb darabokra, a paprikákat és a kolbászt karikákra vágom.
A sertésoldalast kevés olajon megsütöm, félreteszem.
Egy lábasban kevés olajon a kockára vágott szalonnát megpirítom a hagymával, ráteszem az aprított fokhagymát, a zöldségeket és a babot, majd felöntöm vízzel, fűszerezem, teszek bele csípős paprikasűrítményt és gulyáskrémet. Mielőtt megpuhulna, belerakom a krumplit és az oldalast.
Amikor minden megfőtt, lisztes tejföllel behabarom.
Tálaláskor tejfölt kanalazok rá, fehér kenyérrel fogyasztom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.