Elkészítés: A babot átválogatjuk, átmossuk, előző este hideg vízbe beáztatjuk.
Másnap a babot a babérlevéllel, az ételízesítővel, a borssal kb. 2 liter vízben feltesszük főni. Ha a bab már félig megpuhult, hozzáadjuk a karikákra vágott kolbászt, és ezzel tovább főzzük.
Közben elkészítjük a rántást: 2 evőkanál lisztet megfuttatunk olajon, ráteszünk 1 teáskanál pirospaprikát, kis vízzel fel is engedjük. Külön habarást is készítünk 1 evőkanál lisztből és a tejfölből, majd ezt előbb a rántáshoz adjuk, az egészet pedig a levesbe. Apróra vágott petrezselyemzöldet adunk hozzá, és összeforraljuk. Fél evőkanál mustárral ízesítjük, majd tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.