Elkészítés: A tejszínt kemény habbá verem. A tejfölt elkeverem a vaníliarúd kikapart belsejével és a vaníliás cukorral, ízlés szerint porcukorral. Óvatosan összekeverem a tejszínt és a vaníliás tejfölt. Egy stabil krémmasszát kell kapnunk, amit egy öblös edénybe teszünk, elsimítjuk. Rászórjuk kb. fél cm vastagon kekszmorzsát, és erre óvatosan rákenjük az összeturmixolt őszibarackot. A barack leve átpuhítja a kekszmorzsát, de a habot nem áztatja át. Hűtőben legalább 1 órát pihentetjük, és tálaláskor még megszórhatjuk dióval, mogyoróval. Kellemes nyári hideg édesség.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.