Elkészítés: A csirkecombokat kicsit beirdalom, majd készítek egy fűszeres pácot (olívaolaj, szójaszósz, só, bors, jó sok fokhagyma por). Egy órát hagyom állni a pácban, néha megforgatom. Előmelegítem a sütőt. Egy tűzálló edénybe kevés olajat csepegtetek, néhány szem paradicsomot karikázok az aljára (el is hagyható), majd ráfektetem a húsokat, és ráöntöm a páclét is. Egy nagy pohár tejfölt összekeverek egy kevés reszelt sajttal és egy kevés fokhagyma porral, majd ráöntöm a húsra. A tetejére szórok jó sok reszelt sajtot, majd lefedem alufóliával. A sütőt közepes lángon tartom. Ha már megpuhult a hús, leveszem a fóliát, és hagyom szép barnára pirulni a tetejét. Ekkor elfő alóla a fölösleges folyadék is. Pirított vagy párolt zöldséggel tálalom. A fűszereket tetszés szerint lehet variálni, a fokhagyma por és a szójaszósz a leglényegesebb.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.