Elkészítés: A lisztet a mikróban zacskóstul langyosra melegítem 1 perc alatt, aztán tálba szitálom, és hozzákeverem a sót, oregánót és a borsot. Egy másik tálba beleszórom az élesztőt és a cukrot, majd langyos vízzel simára keverem. Az olajat is hozzáadom, azzal is jól elkeverem. A robotgép dagasztókarjával lassú fokozaton elkezdem az élesztős vízbe beledolgozni a fűszeres lisztet, szép lassan, apránként. Amikor már az összes liszt a vízhez van keverve, maximális fokozaton szép hólyagosra dagasztom az egész tésztát. Ez körülbelül 7-10 perc alatt megvan. Vékonyan kiolajozott tálba teszem, és konyharuhával lefedve, meleg helyen, körülbelül 45 perc alatt a duplájára kelesztem. Ha megkelt, újra átgyúrom, és két cipóra osztom. Lisztezett gyúródeszkán kinyújtom vékonyra, hogy a széle vastagabb maradjon, úgy, mint a pizzának.
A sütőlemezt sütőpapírral kibélelem, és ráteszem a tésztát. Fokhagymás, enyhén sós tejföllel alaposan megkenem a tészta tetejét, majd reszelt sajttal beborítom az egészet, és előmelegített sütőben, 15-20 perc alatt megsütöm. Amikor elkészült, még forrón a szélét megkenem fokhagymás olajjal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.