Elkészítés: A hagymát apróra vágyjuk, kevés olajon megpirítjuk. A csirkemellet felkockázzuk, és a megpirult hagymára dobjuk, megfűszerezzük (só, bors, pirospaprika, majoranna-ízlés szerint), majd hagyjuk, hogy levet engedjen. Ezután felöntjük vízzel, és puhulásig főzzük. A gombát is felkockázzuk, és ugyanígy elkészítjük. Ha már mindkettő puhára főtt, öntsük össze a két pörköltet. A tejszínbe csomómentesen keverjük bele a tejfölt és a lisztet, majd ezzel habarjuk be a pörköltet. Rizzsel vagy tésztával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.