Elkészítés: Az élesztőt tálba morzsoljuk, kevés vizet s egy mokkáskanálnyi cukrot hozzátéve felfuttatjuk, majd hozzáadjuk a lisztet és a sót, s vízzel kenyértésztát készítünk. Fél órát kelesztjük, majd olajozott nagy gáztepsibe nyújtjuk.
A tejfölt sózzuk, majd a tésztára kenjük. A gombát vékony szeletekre vágva kevés olajon megpároljuk, míg a levét elveszti, majd ráöntjük a tejfölös pizzára. Rászórjuk a kukoricaszemeket, ráreszeljük a sajtot.
Közepes tűznél (gázsütő 4. fokozat) 10 percig sütjük, majd megfordítjuk, s újabb 10 percig sütjük (ha „sápadtan” szeretjük, csak 5 percig).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.