Elkészítés: A hagymát lereszelem, kevés olajon megdinsztelem (nem szabad pirítani!), hozzáadom a kaprot, majd a tököt, megsózom. A friss tök alá kell egy kevés (kb. 2 dl) vizet önteni, a mirelit tököt felengedés nélkül teszem bele, mire felolvad, elég sok vizet enged. Lassú tűzön kb. 10-15 percig főzöm (amíg a tök megpuhul). Közben a 3 evőkanál lisztet elkeverem a tejföllel és a joghurttal, majd felhigítom a 2 dl tejjel. Ha a tök már puha, leveszem a tűzről, és hozzákeverem a lisztes-tejfölös habarást, és összeforralom. A gyerekeim sünikével (ropogósra sült virslivel) imádják!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.