Elkészítés:A húst lehártyázzuk, szalonnával sűrűn megtűzdeljük vagy szalonnaszeletekkel betekerjük, és tepsibe vagy tűzálló tálba fektetjük, majd a megforrósított olajjal leöntjük.
Mellérakjuk a félbe vagy negyedbe vágott vöröshagymát, azután nagyon kevés vízzel - a nyúlhús is levet ereszt - puhára pároljuk. Vigyázzunk: csak akkor sózzuk, ha a szalonna nem volt túl sós!
Ha már eléggé megpuhult, leöntjük a tejföllel, és a sütőben ropogósra sütjük. Burgonyapürével körítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.