Elkészítés: A hozzávalókat a leírt sorrendben keverjük össze, és már félig készen is vagyunk. Zsírozott-lisztezett tepsibe öntsük bele a masszát, és mehet is a sütőbe. Közepes hőfokon sütjük.
Többféle változatban szoktam elkészíteni:
1. magozott meggyel (vagy bármilyen gyümölccsel) szórom meg sütés előtt, és még forrón vaníliás porcukorral hintem meg
2. a tészta 2/3-át beleöntöm a tepsibe, a maradék 1/3-ba kakaóport keverek máris tarkabarka sütit kapok
3. nagyon finom, ha darált diót keverek a tésztájába
4. ha felkockázott almát keverek a tésztájába, akkor fahéjas porcukorral szórom meg
5. tortaformában sütve, pudinggal töltve és csokival leöntve villámgyorsan kész a vasárnapi torta (mikor kettévágod, hogy megtöltsd, várd meg hogy teljesen kihűljön - még így is morzsálódni fog, de nem vészes a veszteség :))
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.