Elkészítés: Megmosom és feldarabolom a paradicsomot és a paprikát, megpucoljom a fokhagymát, és felkockázom vagy lereszelem. Kis lábosba kevés olajat öntök, beleteszem őket. Kis lángon párolom pár percig, míg a paradicsom levet ereszt. Beleteszem a rizst, kicsit megpírítom, aztán ráöntök kétszer annyi vizet, mint amennyi rizs volt (mehet fél bögrével több). Megborsozom, paprikázom, ételízesítőt szórok rá, belemorzsolom a húsleveskockát, és kis lángon főzöm addig, amíg a rizs megpuhul, de még marad rajta egy kis lé. Ekkor lezárom, és összekeverem a tejföllel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.