Elkészítés: 4 tojásfehérjét 3 kanál vízzel felverünk, majd 17 dkg porcukorral kemény habbá verjük. Hozzáadjuk a tojások sárgáját, 14 dkg lisztet, fél csomag sütőport és 5 dkg durvára vágott diót (lehet bele tenni 1 kanál kakaót is). Tepsibe (közepes) öntjük és megsütjük. Ha kihűlt a következő krémet kenjük a tetejére.
20 dkg margarint 20 dkg porcukorral, 1 vaníliás cukorral jól kikeverünk.
2 pohár tejfölt, 1 tojást, 1 vaníliás pudingport gőz fölött felfőzünk, ha kihűlt a vajkrémhez keverjük, és a kihűlt tésztára simítjuk. A tetejére csokoládét reszelünk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.