Elkészítés: Kezdjük a tonhallal: tegyük egy tálba, és aprítsuk össze villával. Kockázzuk apróra a sajtot és az almát. Az újhagymát karikázzuk fel, az olívabogyót egészben és karikákra szelve is beletehetjük, a sárgarépát reszeljük le. A kukorica adott. Keverjük össze az egészet, öntsük rá a jól kikevert tejfölt, ízesítsük és díszítsük oregánóval, sót akkor tegyünk hozzá, ha még kívánja.
Egy órára tegyük a hűtőbe, akkor fennséges lesz, de ha azonnal fogyasztjuk, akkor sem fogunk csalódni. Együnk hozzá (fokhagymás) pirítóst.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.