A vöröshagymát meghámozzuk és felaprítjuk. Egy serpenyőben felhevítjük az olajat, és a hagymát üvegesre dinszteljük rajta. Közben felkarikázzuk a virsliket, majd a hagymához öntjük és 2-3 percig pirítjuk.
Meghintjük sóval, borssal, fűszerpaprikával. Párszor átkeverjük, felöntjük 2 dl vízzel, hozzáadjuk a zöldborsót is. Addig főzzük közepes láng felett, míg a borsó megpuhul, nagyjából 15 percig.
A keményítőt elkeverjük a maradék 1,5 dl vízzel. A pörkölt levéből 2-3 evőkanálnyit elkeverünk benne, majd belecsorgatjuk az ételbe, folytonos keverés mellett.
Utolsó lépésként beledolgozzuk a tejfölt, majd egy gyors újraforralás után elzárjuk alatta a lángot.
A tésztát a csomagoláson található utasítás szerint sós vízben puhára főzzük. Leszűrjük, majd a tejfölös raguhoz keverjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.