Előkészítés: Vizet forralunk a tésztafőzéshez. A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. A zellert megtisztítjuk, leveleit leöblítjük, a zellert is, a leveleket is apró kockákra vágjuk.
Elkészítés: A tésztát a csomagoláson olvasható utasítás szerint megfőzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük. Felforrósítjuk a vajat, beletessük a hagymát és a zellergumó-darabkákat. 4-5 perc alatt összepirítjuk és a tésztára öntjük. Elkeverjük a vodkával, a tejföllel és a sajttal. Erős tűzön, kevergetve összeforraljuk. Sózzuk, borsozzuk, és meghintjük a zellerlevél-darabokkal. Melegen tálaljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 20 perc múlva
1 adag: 609 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.