Elkészítés: A húst felszeleteljük, besózzuk, lisztbe forgatjuk, és forró olajban hirtelen kisütjük.
Tűzálló edényben a vajon megpároljuk a
megtisztított és karikára vágott répát, petrezselymet, a felszeletelt paprikát, paradicsomot és a zöldborsót. Amikor kész, hozzákeverjük a mustárt, és a tetejére helyezzük a hússzeleteket.
Az erőleveskockákat annyi vízzel oldjuk fel, hogy amikor ráöntjük a zöldséges húsra, az egészet ellepje, a tetejét pedig leöntjük a tejföllel. Végül alufóliával lefedjük, és 150 Celsius-fokos sütőben 30-35 percig készre sütjük.
Sült burgonya illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.