Elkészítés: Vízgőz felett összeolvasztjuk a vajat és csokoládét. Hűlni hagyjuk.
A tojásokat a kétféle cukorral habosra keverjük. A lisztet elvegyítjük a finomra darált dióval és a csipet sóval. A kihűlt csokis vajat hozzákeverjük a tojásos masszához, majd a lisztes-diós egyveleget és a tejkaramellát is beleforgatjuk. Az egészet simára keverjük.
Sütőpapírral bélelt tepsibe (kb. 27 x 18 x 3 cm) simítjuk a tésztát, megszórjuk pirított fenyőmaggal, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 17 percig sütjük. Akkor jó, amikor a teteje már szilárd, belülről pedig sötét és ragacsos.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.