Vágjunk ki 20 db 6 cm széles és 15 cm hosszú csíkot. Külön-külön olvasszuk meg a fehér és az étcsokoládét, majd kanalazzuk őket egy-egy nejlonzacskóba. Vágjuk le az egyik sarkukat, és felváltva, átlósan nyomjunk belőlük csíkokat a celofánok felére, majd fedjük be mindegyiket egy üres darabbal. Hajtsuk kör alakúra mindegyiket, rakjuk poharakba, és tegyük a hűtőbe hűlni őket.
Közben forraljuk fel a tejet 400 ml tejszínnel, keverjük bele a cukrot és a tojássárgájákat, majd hagyjuk kihűlni. Adjuk hozzá a megolvasztott fehér csokoládét, végül forgassuk bele a maradék kemény habbá vert tejszínt.
Vegyük ki a poharakból a csokigyűrűket, óvatosan távolítsuk el róluk a celofánt (, és helyezzük mindet tányérokra). Rétegezzük a közepükbe a megmosott, lecsöpögtetett és apróra vágott epret, valamint a csokoládés habot. Legalább egy órára tegyük a hűtőbe dermedni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.