Elkészítés: A karajokat kiklopfoljuk, sózzuk, majd panírozzuk. Azonban zsemlemorzsa helyett a reszelt sajtba forgatjuk, ezután az olajjal kikent tepsibe helyezzük. A gombákat megtisztítjuk, feldaraboljuk (nem kell apróra), és kb. 10 percig előfőzzük. A lecsepegtetett gombát a sajtos húsra terítjük, majd ezután leöntjük a 3 dl főzőtejszínnel. A tepsit alufóliával fedjük, és kb. 40 percig lassú tűzön sütjük. Amikor majdnem kész, megszórjuk apróra vágott petrezselyemzölddel.
Köretként adható rizs vagy krumplipüré.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.