Elkészítés: A szalonnát vagy a sonkát zsírjára sütjük, majd az apróra vágott hagymát félig megpároljuk rajta, és hozzáadjuk a fokhagymát. Ha a fokhagymának érezzük az illatát, hozzáadjuk a csíkokra vágott paradicsomot és a paprikát. Ha a paradicsom levet engedett, hozzáadjuk a csíkokra vágott mellet, és fűszerezzük. Amikor a hús megpuhult, hozzákeverjük a tejszínt, átforraljuk. A tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük, majd a szósszal átforgatjuk, és sajttal megszórva azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.