Elkészítés: 1. A csokoládét kis darabokra tördeljük, és a kávéporral a 4 dl tejszínben, kis lángon, állandóan kevergetve felolvasztjuk. Hagyjuk kihűlni, majd legalább 3 órára vagy egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
2. A piskótalapot vízszintesen kettévágjuk. A konyakkal a piskótalap alsó felét meglocsoljuk. A csokoládés tejszínt felverjük, beleszórjuk a darált mandulát és mogyorót. Az alsó tortalapra kenjük. Ráfektetjük a másik piskótalapot.
3. A maradék tejszínt kemény habbá verjük, és megkenjük vele a torta tetejét. Megszórjuk a kávéporral. A maradék habot csillagcsőrös habzsákba szedjük, 12 habrózsát nyomunk a süteményre, s ezeket 1-1 szem mandulával és kávéval díszítjük. A köztes részeket a durvára vágott mandulával megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.