Előkészítés: A hagymát, a fokhagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. A paradicsomot megmossuk, forró vízbe mártjuk, héját lehúzzuk, húsát apróra vágjuk. A koriandert vagy petrezselymet leöblítjük, összevagdaljuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, megpirítjuk benne a hagymát és a fokhagymát. Hozzáadjuk a paradicsomot, és 2-3 percig rotyogtatjuk. Belekeverjük a tejszínt, a bort és a koriander vagy petrezselymet, és a levest kb. 20 percig főzzük. A levest szitán átpasszírozzuk, csészékbe szedjük, és egy evőkanálnyi tejszínhabot teszünk a tetejére. Azonnal tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 210 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.