Előkészítés: A hagymát, a fokhagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. A paradicsomot megmossuk, forró vízbe mártjuk, héját lehúzzuk, húsát apróra vágjuk. A koriandert vagy petrezselymet leöblítjük, összevagdaljuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, megpirítjuk benne a hagymát és a fokhagymát. Hozzáadjuk a paradicsomot, és 2-3 percig rotyogtatjuk. Belekeverjük a tejszínt, a bort és a koriander vagy petrezselymet, és a levest kb. 20 percig főzzük. A levest szitán átpasszírozzuk, csészékbe szedjük, és egy evőkanálnyi tejszínhabot teszünk a tetejére. Azonnal tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 210 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.