Elkészítés: Először is a málnát kiolvasztom (ha mirelit). A pudingot elkészítem a leírás szerint 3 dl tejjel, és félreteszem hűlni. A tejszínt habbá verem. A zselatint a málna kiengedett levével (én 1 dl levet használtam két csapott evőkanál zselatinporhoz) elkészítem. A formába elhelyezek tetszés szerint pár szem málnadarabot, rácsurgatok annyi zselatint, hogy vékony rétegben mindenhol legyen, a többit a tejszínbe keverem, majd a pudingot is hozzáadom. Legvégül jöhet a málna. A kapott krémet a formába öntöm egyenletesen, a tetejét befedem háztartási keksz darabokkal (én először belemártogattam a málna levébe). Hűtőbe rakom, aztán ha jól megdermedt, lehet fogyasztani!
Megjegyzés: Ha valakinek nem lenne elég édes így, lehet porcukrot rakni a tejszínbe. A formát lehet bélelni folpackkal, a könnyebb kiszedés érdekében.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.