Elkészítés: A filézett csirkemellet kisebb darabokra vágjuk, kiklopfoljuk. Egy jénai aljára egy sor bacont teszünk, ráteszünk egy sor kiklopfolt csirkemellszeletet, megszórjuk ételízesítővel. Ráteszünk egy sor vékonyra szelt sonkát, egy sor paradicsomkarikát, egy sor póréhagymakarikát, majd egy sor lapka sajtot. Ezt így ismételjük, amíg tartanak a hozzávalók. Tetejére sonka kerüljön. Ráöntjük a tejszínt, és sütőben sütjük kb. 50 percig. Ekkor kivesszük a sütőből, és jó vastagon megszórjuk reszelt sajttal. (Én füstölt sajtot is szoktam rászórni.) Addig sütjük, amíg a sajt megpirul a tetején. Úgy szeleteljük, mint a tortát. Párolt rizs illik hozzá köretként.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.