Elkészítés: A hagymákat aprítjuk, a zöldségeket kockára, a chilit karikára vágjuk. Serpenyőben olajon félig megdinszteljük a hagymát, rátesszük a húst, s együtt tovább dinszteljük. Majd hozzáadjuk a zöldségeket is. Fűszerezzük, s fedő alatt pároljuk. Kis idő elteltével hozzáöntjük a bort, és felöntjük vízzel.
Elkészítjük a nokedlit a tojásból és a lisztből, folyékony állagúnak kell lennie. Beleszaggatjuk a levesbe. Hozzáöntjük a tejszínt és a tejet, rászórjuk az aprított petrezselymet, facsarunk bele citromot, és forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.