Elkészítés: A tésztához a tojássárgákat a cukorral és a vízzel habosra keverjük. Hozzáadjuk a liszttel elkevert kakaót, a sütőport, végül beleforgatjuk a kemény habbá vert tojásfehérjét. Kizsírozott, lisztezett formába öntjük, és megsütjük.
A krémhez a tejet, a pudingport és 1 evőkanál cukrot felfőzünk, és kihűtjük. A többi hozzávalót (a lekvár kivételével) habosra keverjük, a pudinghoz adjuk. A piskótát kettévágjuk, megkenjük vékonyan lekvárral, majd a krém kb. felét rásimítjuk. A többi krémet a piskóta tetejére, oldalára kenjük. A zselatint beáztatjuk 2 evőkanál vízbe, és 5 perc után megmelegítjük. A tejszínt a porcukorral habbá verjük, majd beletesszük a felmelegített zselatint. Ezt a tejszínt rákenjük a torta tetejére, és az oldalát is bevonjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.