Elkészítés: A piskótához a tojásfehérjéket a cukorral kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a nem meleg olvasztott vajat és a sütőporral elkevert lisztet is. A masszát 2 részre osztjuk, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, 1/2-1/2 marék csokis gabonapehellyel megszórjuk, és külön-külön megsütjük.
A krémhez a tejet a pudingokkal és a cukrokkal csomómentesre keverjük, sűrűre felfőzzük, majd kihűtjük. A kihűlt krémet a vajjal jól kihabosítjuk.
A tésztalapokat hosszában kettévágjuk, így 4 hosszú lapunk lesz. A tejszínes krémmel megtöltjük úgy, hogy 2-2 lapot egymás fele fordítunk a gabonapelyhes oldalukkal, sima felület maradjon felül.
Olvasztott csokival bevonjuk, hűtőbe tesszük, másnap szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.