Előkészítés: A mélyhűtött tengeri halfilét kivesszük a mélyhűtőből, és még fagyottan megcsepegtetjük citromlével, majd szobahőmérsékleten hagyjuk felengedni. A hagymát megtisztítjuk, és apróra vágjuk. A petrezselymet leöblítjük, és felaprítjuk. A paradicsomot megmossuk, és szeletekre vágjuk.
Elkészítés: A hagymát a margarinban üvegesre pirítjuk, beletesszük a petrezselyem kétharmadát, és 1-2 percig kevergetve tovább pirítjuk. A hagymát tűzálló tálba terítjük. A sütőt 180 fokra (gázsütő 2. fokozat) előmelegítjük. A halszeleteket megcsepegtetjük a Worcester mártással, megszórjuk őrölt fekete borssal és összegöngyöljük, majd a tűzálló tálba, a pirított hagyma tetejére állítgatjuk. Közé rakjuk a paradicsomot, és kb. 15 perc alatt megsütjük. Kivesszük a sütőből, meglocsoljuk tejszínnel, megszórjuk a maradék petrezselyemmel, és azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.