Előkészítés: A lisztet pici sóval és jeges vízzel simára keverjük, hogy palacsintatészta-sűrűségű masszát kapjunk. 10 percig pihentetjük. A halszeleteket megmossuk, csíkokra vágjuk, megsózzuk. A vadrizst a csomagoláson olvasható előírásnak megfelelően megfőzzük. Az újhagymát megtisztítjuk, nagyobb darabokra vágjuk.
Elkészítés: Az olajat felforrósítjuk. A halszeleteket belemártjuk a tésztába, és forró olajban addig sütjük, amíg a tészta ropogós lesz, ez kb. 3-4 perc. Papírszalvétára szedjük, a felesleges olajat leitatjuk. A vajat felforrósítjuk. A kukoricát lecsepegtetjük, és a hagymával együtt átforgatjuk a vajon. A rizst lecsepegtetjük, a haldarabokat rátesszük a rizsre, és mellé helyezzük a kukoricát és a hagymát. A szójaszószt összekeverjük a borral, zúzott fokhagymával, a rizsecettel, és az ételre öntjük. Azonnal tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 497 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.