Előkészítés: A lisztet pici sóval és jeges vízzel simára keverjük, hogy palacsintatészta-sűrűségű masszát kapjunk. 10 percig pihentetjük. A halszeleteket megmossuk, csíkokra vágjuk, megsózzuk. A vadrizst a csomagoláson olvasható előírásnak megfelelően megfőzzük. Az újhagymát megtisztítjuk, nagyobb darabokra vágjuk.
Elkészítés: Az olajat felforrósítjuk. A halszeleteket belemártjuk a tésztába, és forró olajban addig sütjük, amíg a tészta ropogós lesz, ez kb. 3-4 perc. Papírszalvétára szedjük, a felesleges olajat leitatjuk. A vajat felforrósítjuk. A kukoricát lecsepegtetjük, és a hagymával együtt átforgatjuk a vajon. A rizst lecsepegtetjük, a haldarabokat rátesszük a rizsre, és mellé helyezzük a kukoricát és a hagymát. A szójaszószt összekeverjük a borral, zúzott fokhagymával, a rizsecettel, és az ételre öntjük. Azonnal tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 497 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.