Elkészítés: Vajon megpirítjuk a felaprított lilahagymát és fokhagymát, hozzáadjuk a darált húst, pici sót, pici borsot. Én meg szoktam locsolni kevéske vörösborral, majd hozzáadjuk a paradicsomlét és a chilit ízlés szerint. Szinte készre főzzük, sűrűre, de szaftosra. Hozzáadjuk a lecsöpögtetett babkonzervet, és még főzzük egy kicsit.
Sós vízben megfőzzük a pennét. Mikor készre főtt (úgy 13 perc), leszűrjük, a raguhoz adjuk, elkeverjük.
Átöntjük egy tűzálló tálba, a
tetejét megszórjuk reszelt trappista sajttal, és pirosra sütjük 200 fokon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.