Elkészítés: A burgonyát negyedekre vágom, egy tepsibe teszem, meglocsolom olajjal, hogy mindenhol átjárja, megszórom frissen őrölt fehérborssal, és 200 fokos sütőben készre sütöm. Sózni csak tálaláskor szoktam, és így finom ropogós marad.
Felaprítom a lilahagymát, a fokhagymát, a petrezselyemzöldet és a paradicsomot, egy tálban összekeverem őket. Sózom, borsozom, meglocsolom olívaolajjal és hűtőbe teszem.
A gombát szeletekre vágom, olívaolajon megpárolom, amikor már majdnem kész, sózom, borsozom, megszórom az aprított kakukkfűvel.
Ha megsült a krumpli, a paradicsomsalátával és a gombával tálalom. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.