Elkészítés: A burgonyákat meghámozom és nem túl vastag karikákra vágom. Az olajat összekeverem a szerecsendióval, sóval, borssal, ebbe beleforgatom a krumplikat, majd állni hagyom.
A hagymákat szintén felkarikázom, a répát is felaprítom, apaprikát kicsumázom és felkockázom.
Egy tepsit enyhén kikenek olajjal, beleöntöm a krumplit, hozzáadoma zöldségeket, összeforgatom, meglocsolom a fűszerekkel ízesített tejszínnel.
Alufóliával letakarva 200 fokos sütőbe teszem 45 percre. Amikor a krumpli már megpuhult, a fóliát leszedem, és addig sütöm tovább, amíg aranysárgára sül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.