Elkészítés: A húst bedörzsöljük a grill fűszerkeverékkel jó alaposan, majd szép vékonyra klopfoljuk (a klopfolás fontos!). Kikenünk egy tepsit főzőmargarinnal, belehelyezzük egymás mellé a szeleteket. (Nekem pont akkora a tepsim, hogy a 6 szelet hús kényelmesen elfér benne.) A tejfölt a liszttel simára keverjük, hozzáadjuk a tejszínt, az olívaolajat, és a grill fûszerkeverékkel ízestjük. Ezzel megkenjük, locsoljuk a húsokat, majd lereszeljük a kívánt fajtájú és mennyiségű sajtot. Én füstölt karaván, gomolya, gouda, és frankdammer sajtokat használtam, de bármilyen finom, intenzív ízű megfelelő. (kivéve a trappista, illetve a camambert jellegűek). A reszelt sajtkeverékkel vastagon megrakjuk a szeleteket. Felkarikázzuk vastagabb szeletekre a hagymát és lazán a szeletek közé helyezzük (a sült hagyma nagyon finom!). Eőõmelegített sütőben 160-180 fokon 20 percig sütjük, illetve addig, míg a hús megpuhul és a teteje szépen megpirul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.