Elkészítés: A burgyonyát héjában megfőzzük, majd ha kihűlt, megpucoljuk, és az előzőleg kiolajozott tepsibe karikáttuk. Rászeleteljük a paradicsomot és a hagymát, ráöntjük a mediterrán zöldséget is. Kis tálkában összekeverjük a ketchupot - ízlés szerinti mennyiséget - a szójaszósszal (ezt is ízlés szerint, én kb 1-1 dl-t vettem mindkettőből). Ha elkevertük, ráöntjük a zöldségkeverékre, majd sütőben kb. 180 fokon 45 percig pároljuk fólia alatt, hogy jól összeérjenek az ízek. Legvégén 15 percig felső lángon pirítjuk. A szójaszószos keveréktől kicsit barbecue-s ízt kap. Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.